Prvá ukážka z tretej série obľúbeného seriálu „Iba vraždy v budove“ je vonku

Lenka Tungová, Disney+

Pozrite si prvú ukážku z tretej série uznávaného pôvodného komediálneho seriálu Iba vraždy v budove, ktorá sa vysielala počas udeľovania Oscarov® a odhalila novú postavu, ktorú si zahrala hosťujúca hviezda a držiteľka Oscara® Meryl Streep.

Populárny komediálny seriál rozpráva o vraždách v newyorskom bytovom dome a o jeho troch obyvateľoch (Steve Martin, Martin Short a Selena Gomez), ktorých spája posadnutosť skutočnými zločinmi, až kým sa neocitnú uprostred nich. Svoje odhalenia dokumentujú vo svojom čoraz populárnejšom podcaste „Iba vraždy v budove“. Čím viac prichádzajú prípadom na koreň, tým viac tajomstiev spojených s ich luxusnou bytovou budovou v Upper West Side odhaľujú. Ich vlastné lži a strach z minulosti ich však tiež zavedú do slepých uličiek.

Seriál vytvorili Steve Martin a John Hoffman (Grace a Frankie, Looking). Výkonnými producentmi sú John Hoffman, Martin Short, Selena Gomez, Dan Fogelman (This Is Us) a Jess Rosenthal. Seriál produkuje spoločnosť 20th Television, ktorá je súčasťou televíznych štúdií Disney.


Hulu

Prvé dve série sú dostupné na Disney+

Synopsa 1. séria:
Charles, Oliver a Mabel bývajú v tom istom bytovom dome na Upper West Side. Zdanlivo nemajú nič spoločné… až kým nezistia, že všetci traja milujú podcasty o skutočných kriminálnych zločinoch a ich mladý sused bol zavraždený priamo v ich dome.

Synopsa 2. séria:
Charles, Oliver a Mabel sa po šokujúcej smrti prezidentky správnej rady bytového domu Arconia Bunny Folgerovej ponáhľajú odhaliť jej vraha. Nastanú však tri (nešťastné) komplikácie – trojica je verejne obvinená, že je zapletená do vraždy, je predmetom konkurenčného podcastu a musí si poradiť s newyorskými susedmi, ktorí si všetci myslia, že vraždu spáchali práve oni.

 

Viac o téme: #3.séria #Disney #ibavrazdyvbudove #komédia #krimi #mysteriózny #thriller