Jurgi z vydavateľstva Kali Records vydáva svoje prvé sólo EP

Ľubica Pánčiová

Pred týždňom uzrelo svetlo sveta prvé sólo EP Jurgiho, zo skupiny Terapia, s názvom Jurgi I.

Obsahuje 6 singlov, z toho 2 skladby “V tejto dobe“ a “Game over“ vyšli spolu s oficiálnymi videoklipmi pred vydaním samotného EP. Všetkých 6 skladieb v sebe nesie hlbokú myšlienku a je prierezom viacerých žánrov a štýlov.

„Pre mňa je rok 2023 rokom zmien a napredovania, preto som tento rok nemohol odštartovať inak ako svojim prvým sólo EP. Všetkých 6 skladieb je pre mňa veľmi osobných a zobrazujú môj aktuálny pohľad na svet a životný postoj,“ hovorí Jurgi.

EP okrem textov na zamyslenie a zaujímavých hudieb spája prítomnosť, minulosť a budúcnosť.

Jurgi predstavuje prítomnosť cez skladby “V tejto dobe“ a “Žijeme life“. Do minulosti ťa vezme cez “Game over“ a “Jak sa máš“ a budúcnosť ti ukáže cez single “Rolling stones“ a “Vykúpenie“.


KALI RECORDS

Pred vydaním celého EP už Jurgi predstavil dve skladby. A to práve “V tejto dobe“ spolu s videoklipom, ktorý natočil v Londýne a v skladbe “Game over“ poslal jasný odkaz svojej ex partnerke, ktorú necháva v dobách minulých a svojim fanúšikom odkazuje, aby nestrácali čas vo vzťahoch, ktoré nestoja za to.

S ďalšou novinkou “Rolling stones“ vydal na všetkých streamovacích platformách aj celé EP s názvom Jurgi I.

„Celé EP sa nesie jednoduchou líniou. Minulosť nechávam za sebou, žijem prítomnosťou a zároveň makám na lepšej budúcnosti,“ dodáva. Mix a master si zobral pod svoje krídla, tak isto ako hudobnú produkciu skladby “Jak sa máš“.

Viac o téme: #EP #Jurgi #jurgii #novinka #Terapia