Nalaďte svoje receptory na bystrý a rozhľadený humor účinkujúcich v talk show „Štyria chlapi a Adela“

Predpredaj.sk

Jedinečná show, ktorá nám sľubuje živelný humor, inteligentné zamyslenia aj priame otázky až na dreň. Miesto, kde je dovolené plytvať slovami s istou roztopašou, ale aj úctou.

Účinkujúci si servítky pred ústa nedajú a bez obalu porozprávajú o témach, ktoré zaujímajú nejedného diváka. Ako skĺbiť herectvo s rodinným životom? Ako veľmi sa im zmenili životy, keď do nich vstúpili deti? V čom tkvie alchýmia úspešného seriálu či divadelného predstavenia? Koľké premenné vstupujú do rozhodnutia prijať scenár? Čo im herectvo dalo a čo naopak, vzalo? Funguje na pľaci kamarátska chémia? Nenechajte si ujsť nakladačku úsmevných situácií spred kamier, ale aj mimo nich. Štyria chlapi a Adela sa zavŕtajú do našich sŕdc svojským a rozkošným spôsobom. Nájdite si preto svoje miesto a vyzbrojte sa bdelosťou aj vnímavým nadhľadom. Nalaďte svoje receptory na bystrý a rozhľadený humor účinkujúcich a nezmeškajte večer, v ktorom sa pôjde na ostrú! V pomere štyria na jednu sa predstavia obľúbené tváre showbiznisu, Vladimír Kobielsky, Filip Tůma, Marek Fašiang, Adam Bardy a Adela Vinczeová.

Adela Vinczeová je najznámejšia moderátorka, ktorá dokáže ukradnúť šou. Aj takto by sme mohli hovoriť o Adele, ktorá prepísala históriu tohto povolania u nás. Vždy pohotová, zábavná a pripravená si získala srdcia mnohých divákov. Moderuje zábavné, hudobné a diskusné večery a jej prirodzenú charizmu ocenili diváci mnohými soškami OTO.

Vladimír Kobielsky je spájaný s nezameniteľným a charizmatickým prejavom! Poznáme ho v roli divadelného, dabingového aj filmového herca. Spomeňme Panelák, Oteckovia či Druhá šanca. Uznanie jeho talentu sa pretavilo do ceny DOSKY, ktorú aj s kolegami získal za divadelnú hru Na koho to slovo padne. “Za seba môžem povedať, že do divadla chodím veľmi rád, pre mňa je to sviatok. Moja práca je moje hobby,” vyznal sa nám pred časom samotný herec. A nás teší, že Vlado je súčasťou tejto show.

Filip Tůma ak je reč o hlasoch, Filip má so svojim barytónom rozhodne náskok. Dobre sa na neho pozerá, či už v roli herca, moderátora, ale aj operného speváka. Búrlivé víno, Oteckovia alebo divadelná Carmen, Filip svoj talent jednoducho nezaprie! Filipove oduševnené odpovede zahrejú aj pobavia.

Marek Fašiang komuže len patril hlas v slovenskom prevedení Harryho Pottera? Marek ešte počas štúdii práva sám netušil, že raz bude jedným z najznámejších slovenských Oteckov. Ak by sa niekedy Ryan Gosling nemohol dostaviť na pľac, náš Marek Fašiang by to odohral ľavou zadnou! Tak veľmi veríme jeho talentu.

Adam Bardy vie, ako očariť! Vojak z povolania, člen čestnej stráže, model a herec. Seriály Pán profesor či Druhá šanca si ho budú pamätať a my veríme, že týmto zoznam nekončí. V seriáli Oteckovia síce neúčinkoval, to však nevylučuje, že je hrdým oteckom v realite. Adam sa rozumie umeniu ― bojovému aj kulinárskemu. Tešíme sa na jeho cestu v našej show.

Vstupenky na show „Štyria chlapi a Adela“ si môžete zakúpiť na portáli Predpredaj.sk.

Viac o téme: #adambardy #adelavinczeova #filiptuma #marekfasiang #ralkshow #styriachlapiaadela #vladimirkobielsky