Dano Kapitán & Majself v piesni NATY v spolupráci s producentskou značkou DVATRI TRIDVA

Renáta Tomášová, Warner Music CZ

Hudobní producenti Martin „Max“ Šrámek a Matej Mikloš, ktorí vystupujú pod značkou DVATRI TRIDVA a spolupracujú s takými menami ako Celeste Buckingham, Yael, Tina, Ronie, Erika Rein vydali v týchto dňoch ďalšiu skladbu s názvom Naty pre ich pripravovaný projekt, ktorý vyjde tento rok na albume.

Minulý rok predstavili tanečne ladenú pieseň Lonely, ktorú nahrali spoločne speváčky Ronnie a Dominika Mirgová a temnú skladbu Sahyb od Yaela. Nakoľko brand 23 32 je symbolom protikladov, tak sa pri tomto projekte stretávame s rôznorodými hudobnými žánrami.

Tentokrát stavili na zaujímavý štýl s názvom afro trap s prvkami popu v skladbe Naty, kde sa stretli dve mužské mená slovenskej hudobnej scény – Dano Kapitán a Majself. „Na spoluprácu bol na začiatku oslovený Dano Kapitán a dlhšie sme hľadali, kto by sa k Danovi na feat hodil. Nakoniec sme zvolili Majselfa, ktorého môžete počuť v polohe, v akej ste ho predtým nemali možnosť počuť,“ vysvetľujú obaja producenti výber umelcov a dodávajú: „Oboch interpretov sme sa snažili dať do polohy, v ktorej ich ešte nikto nepočul. U Dana sme upustili od komplikovaných rnb melodických liniek a u Majselfa odhodili preč jeho povestný „chraplák“. Majself nás veľmi prekvapil svojim sýto znejúcim prirodzeným hlasom. Zistili sme, že mu to naozaj dobre spieva.“


dvatri tridva

Ku skladbe bol natočený klip v produkčnej spoločnosti Illuminate. Dej klipu v réžii Martina Mika je príbeh dvoch mužov, ktorí nevedia o tom, že sú posadnutí rovnakou ženou. Korešponduje s textom refrénu, kde sa síce spieva ženské meno, ale ide vlastne o slangovú hlášku z filmu Borat “Naughty Naughty”. “Naughty Naughty” bol aj release piesne, pretože Danovi Kapitánovi tesne pred vyjdením videoklipu ukradli jeho instagramový účet, čiže v sekunde prišiel o väčšinu svojich followerov!

K spolupráci sa vyjadrili aj obaja interpreti: „Som veľmi rád, že Maxo Šrámek oslovil Majselfa, pretože sme dlho hľadali hlas, ktorý by sa ku mne hodil a musím uznať, že táto pesnička je fakt super,“ povedal Dano Kapitán a Majself nešetrí chválou: „Spolupráca s dvatritridva a Danom bola výborná, keďže všetci sú skvelí a talentovaní hudobníci, skladba vznikla veľmi organicky a myslím si, že prirodzenosť jej vzniku je cítiť aj zo samotnej nahrávky.“

Viac o téme: #danokapitan #dvatritridva #Majself #NATY #novinka #singel