HBO predstavuje trailer k novému seriálu „Love and Death“

Bohuš Mäsiarčik, Top of Mind

HBO Max predstavuje trailer k novému seriálu LÁSKA A SMRŤ (LOVE & DEATH). Sedemdielny seriál s Elizabeth Olsen a Jesseom Plemonsom v hlavných úlohách debutuje tromi časťami VO ŠTVRTOK 27. APRÍLA, nasledovať bude jedna časť týždenne až do 25. MÁJA na HBO Max.Seriál bol taktiež vybraný na filmový a televízny festival SXSW 2023.

Táto strhujúca dráma, ktorej scenár napísal David E. Kelley a režírovala Lesli Linka Glatter, rozpráva skutočný príbeh Candy a Pata Montgomeryovcov a Betty a Allana Goreovcov – dvoch párov, ktoré chodia do kostola a užívajú si život v texaskom malomeste… kým niekoho mimomanželský pomer neprinúti vziať do ruky sekeru.

V koprodukcii so spoločnosťou Lionsgate vzniká film Max Original. Producentmi sú: David E. Kelley (ktorý seriál napísal) prostredníctvom David E. Kelley Productions; Nicole Kidman a Per Saari prostredníctvom Blossom Films; Lesli Linka Glatter (ktorá režírovala prvé štyri a poslednú časť); Scott Brown a Megan Creydt prostredníctvom Texas Monthly; Matthew Tinker; Michael Klick a Helen Verno.


HBO Max

Seriál je inšpirovaný knihou „Evidence of Love: A True Story of Passion and Death in the Suburbs“ a zbierkou článkov z časopisu Texas Monthly („Love & Death in Silicon Prairie“, časť I a II).

Viac o téme: #dráma #hbomax #krimi #Love & Death #životopisný