Novinka „Miracle“ od Calvina Harrisa a Ellie Goulding vo vás rozprúdi tanečné rytmy

Daniela Gregorová

Čo môže vzniknúť, keď sa spojí skvelý DJ a skvelá speváčka? Presne tak – skvelý hit. Inak tomu nie je ani v tomto prípade, keď sa už po tretí raz spojili DJ Calvin Harris a speváčka Ellie Goulding a vytvorili novinku s názvom Miracle, ktorá zdvihne nejedného poslucháča zo stoličky.

Pieseň pojednáva o tom, či je po sklamaní v láske ešte možné veriť v zázraky. A keď sa k tomu pridá fakt, že je to žánrovo trance (elektro dance music), niet pochýb, že vás táto pieseň rozhýbe od jej začiatku až po koniec. Prostredníctvom chytľavého textu a podmanivého beatu sa rýchlo dostanete do tanečnej nálady.


LatinAutor – Warner Chappell, Warner Chappell, LatinAutor – SonyATV, Sony Music Publishing, UNIAO BRASILEIRA DE EDITORAS DE MUSICA – UBEM, SOLAR Music Rights Management, LatinAutor, Kobalt Music Publishing, LatinAutorPerf

Poslucháči majú možnosť počuť spoluprácu týchto dvoch umelcov po takmer desaťročnej prestávke. Jej chytľavý text a tanečný beat si môžete vypočuť na všetkých dostupných hudobných platformách.

Viac o téme: #calvinharris #článok #elliegoulding #novinka #singel