The Soft Moon aj s remixom nového albumu, ktorý zaznie na Veľkonočnú nedeľu vo Fuge

David a Daniel, Music Press Production Ltd.

Životná zmena, presťahovanie z Berlína do púšte v Amerike, nový album aj jeho remix. To všetko je predzvesťou veľkého európskeho turné neo-post punkovej kapely The Soft Moon, za ktorou stojí predovšetkým americký hudobník Luis Vasquez. V Bratislave vystúpia 9. apríla na Veľkonočnú nedeľu vo Fuge, kde ich bude sprevádzať newyorský projekt Trace Amount.

Keď v roku 2022 vyšiel album Exister od projektu The Soft Moon, za ktorým Luis Vasquez, svet bol v pohybe. Doznievajúca pandémia koronavírusu, invázia ruskej armády na Ukrajinu, inflácia, prepúšťanie a koniec zdanlivého globálneho pokoja. Aj v živote Luisa prišlo k mnohým zmenám, keď sa z rušného Berlína presťahoval naspäť do USA. V púšti uprostred ničoho našiel vnútorný pokoj, ktorým sa vysporiadal s démonmi z minulosti. Tak vznikol piaty štúdiový album Exister, ku ktorému sa pripravuje vydanie päť skladbového remixu, ktorý vyjde v júni. Po existenciálnych skladbách plných elektroniky a rytmických pasáží siahli elektronickí producenti Phase Fatale, Unhuman, OTHR, Gael, Nørbak.

The Soft Moon idú Exister tour od apríla 2023 po Európe, UK, Ázii aj USA. Do Bratislavy prídu 9. apríla na Veľkonočnú nedeľu.

Ako support vystúpi Newyorčan Brandon Gallagher, ktorý vystupuje pod menom Trace Amount. Jeho debut Anti Body Language vyjde 15. apríla vo vydavateľstve Federal Prisoner, do ktorého ho uviedol Greg Puciato (The Dillinger Escape Plan, The Black Queen, Jerry Cantrell).

Koncert sa uskutoční pod značkou NU SOUND OF, v rámci ktorého vystúpil Sun Kil Moon a ďalší umelci už čoskoro oznámení.

Projekt z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia.


The Soft Moon

Viac o téme: #album #existertour #Fuga #koncert #remix #thesoftmoon #traceamount