Speváčka Laura Šťastná predstavuje romantickú novinku „Ty a Já“

Andrea Turčina, tvojaSHOW, s. r. o.

Na Slovensku zatiaľ menej známa, no u našich českých susedov stále viac populárna. Mladá česká speváčka Laura Šťastná sa na hudobnej scéne nedávno predstavila svojim debutovým albumom „Obyčejná holka“.

Album obsahuje 11 moderne ladených piesní, z ktorých úspešne zarezonovalo hneď niekoľko z nich, napríklad oživená verzia hitu Lucky Vondráčkovej „Džíny“ či tanečne ladená pieseň „Nejlepší kámoška“.

Aktuálne Laura predstavuje zo spomínaného albumu nový videoklip k romantickej skladbe „Ty a Já“. „Táto skladba je o prvej väčšej láske, kedy začínaš zisťovať aké je to byť prvýkrát zamilovaná a čo všetko to s tebou robí.“ dodáva speváčka.

Vizuál skladby v réžii Pierra Lexisa príjemne a čisto podčiarkuje atmosféru pesničky. Počas celého albumu sa Laura autorsky zverila do rúk slovenských producentov Marka Vossa a Braňa Jančicha, s ktorými momentálne pracuje na nových skladbách.


LAURA ŠŤASTNÁ

Túto talentovanú speváčku pochádzajúcu z Prahy si môžu pamätať najmä detskí diváci aj ako bývalú členku českej dievčenskej skupiny LOLLIPOPZ. V rámci svojej niekoľkoročnej hudobnej kariéry už Laura stihla spolupracovať s renomovanými hudobnými producentami a interpretmi ako napríklad Tomi Popovič, Peter Fider, Mark Voss, Tom Sean, Adam Bros či Lucie Vondráčková.

Viac o téme: #laurastastna #novinka #obycejnaholka #singel