Nová interpretka ILLUMINATE vydáva v poradí druhú skladbu s názvom SORRY

Mgr. Peter Zajíc

Pred nedávnom vydala mladá a talentovaná interpretka ALYA svoj debutový singel s názvom „Máš Ma“, ktorým si okamžite získala pozornosť a obľubu u fanúšikov. Teraz prichádza s novou skladbou, prostredníctvom ktorej odkazuje: „SORRY“!

Interpretku Alyu prijal ILLUMINATE pred rokom prostredníctvom projektu, v ktorom hľadali mladé talenty. ALYA od prvého okamihu zaujala, čoho dôkazom je aj jej pilotný počin „Máš Ma“. Horúcou novinkou je však nový singel „SORRY“, ktorého textom reflektuje vzťahovú situáciu, s ktorou sa dokážeme stotožniť mnohí.

Úplne nová chytľavá novinka „Sorry “ v podaní speváčky ALYA vychádza rovno aj s vizuálom, ktorého režisérom je Martin Miko z Illuminate. Vo videoklipe si zahral aj obľúbený mladý herec Martin Klinčúch, ktorý je známy najmä z televíznych obrazoviek, kde si zahral v mnohých žiadaných seriáloch. Pod hudobnú tvorbu sa podpísal producent Matej „Maxo“ Mikloš.

„Pieseň SORRY má symbolizovať akúsi poslednú výpoveď, rozlúčku s človekom, ktorý nám svojim konaním v minulosti ublížil, v danej chvíli si to neuvedomil a po určitej dobe by chcel tieto činy oľutovať a vrátiť veci späť, do pôvodného stavu, avšak to už viac nie je možné. SORRY je preto zároveň aj o nastavovaní si pevných hraníc a vážení si svojej vlastnej hodnoty a dôstojnosti.“ – uzatvára ALYA.


ILLUMINATE

Viac o téme: #ALYA #novinka #singel #sorry