Pitbull nás svojim novým videoklipom ku skladbe „Cantare“ unáša do teplých letných dní

Len tak si predstavte, že by ste sa preniesli niekam ďaleko k moru, kde by ste nič nerobili, len by ste si užívali slobodu, zaslúžený oddych, k tomu popíjali chladený nápoj a do toho všetkého by ste v pozadí počuli šum mora a známu pieseň „Volare“. Určite by nikto z nás ani na sekundu nezaváhal, odhodil by za hlavu všetky starosti, zbalil sa a odletel za teplom niekam veľmi ďaleko. Brali by ste?

Americký raper, spevák a skladateľ Pitbull vás aspoň nachvíľu vytrhne zo zimnej reality a so svojím novým videoklipom ku skladbe „Cantare„, vás prenesie do teplých slnečných dní. V prerábke známej piesne od skupiny Gipsy King s názvom „Volare“, ktorá vznikla ku koncu 90. rokov a dodnes sa radí medzi celosvetové hity, si Pitbull prizval napomoc aj speváka Leniera, ktorý veľmi dobre zapadol do koncepcie celej piesne. Ako sme si u Pitbulla zvykli, vo videoklipe nesmú chýbať krásne tanečnice, luxusné priestory a veľa alkoholických nápojov. Raper sa touto skladbou zaradil medzi spevákov, ktorí sa pustili do prerábok známych piesní, ktoré sú medzi interprétmi v poslednom čase veľmi populárne.

Skladba „Cantare“ sa objavila v poradí už na Pitbullovom 11. štúdiovom albume s názvom „Libertad 548„, ktorý uzrel svetlo sveta v septembri roku 2019.


The Orchard Music (on behalf of Mr. 305 Records); ARESA, LatinAutor – PeerMusic, LatinAutorPerf, BMI – Broadcast Music Inc., ASCAP, CMRRA, BMG Rights Management (US), LLC, and 13 Music Rights Societies

Viac o téme: #cantare #lenier #pitbull #porque #rapper #salsa #volare