Seriál „Space Sweepers“ nám ponúka úžasnú kórejskú dávku humoru a akcie

Vesmír je plný umelo vytvorených fragmentov, ktoré predstavujú nebezpečenstvo pre fungujúce kozmické lode. Zvyšky vybuchnutého satelitu lietajú vesmírom rýchlejšie než guľka vystrelená z pištole. Zem je nenávratné zničená. Toto našťastie nie je realita, ale úspešný kúsok od kórejského režiséra Sung-hee Joa s názvom Space Sweepers.

Dej tohto filmu sa odohráva v roku 2092. Posádka vesmírnej lode Victory sa živí zbieraním ťažkého odpadu letiacého enormnou rýchlosťou. Osadenstvo tejto nezvyčajnej lode tvorí fenomenálny pilot Tae-ho (Song Joong-ki), rozkazy mu dáva kapitánka Jang (Kim Tae-ri), spoločnosť im na tejto ceste vesmírom tvorí svojský inžinier Tiger Park a na bezpečnosť dohliada preprogramovaný vojenský robot Bubs. Posádka si žije svoj vesmírny život, keď zrazu narazí na vrak raketoplánu, v ktorom nájdu sedemročné dievčatko. Nie je to skutočné dievčatko, ide o robotav ktorom sa nachádza devastujúca bomba. A tá je poriadne drahá, ak viete, komu ju predať.

Tento film je považovaný za prvý juhokórejský vesmírny trhák. Na Netflixe môžeme očakávať túto akčnú komédiu už 5. februára 2021 a podľa filmových kritikov sa veru máme na čo tešiť.


Netflix

Viac o téme: #akčný #horror #humor #komédia #seriál #Space #sweepers #vesmírny