Resident Evil: Infinite Darkness – Ako prežiť v temnom svete monštier a zombíkov?

Žiť v dobe rozšíreného vírusu, ktorý má silu zabíjať prináša neustály strach z toho, čo bude nasledovať. Život počas epidémie je ťažký. Neostáva nám však nič iné ako sa s ním vysporiadať a vírus poraziť. Ako si s ním poradili v seriáli Resident Evil: Infinite Darkness?

Dej animovaného seriálu Resident Evil: Infinite Darkness sa odohráva v budúcnosti. V dobe, keď je väčšina populácie infikovaná nebezpečným vírusom „T“. Na Zemi už žije len niekoľko miliónov zdravých ľudí. Hlavnými hrdinami budú Leon KennedyClaire Redfield. Oboch dobre poznajú fanúšikovia série videohier Resident Evil. S oboma postavami sa v hrách Resident Evil totižto stretli alebo ich aj ovládali. Tomuto seriálu by však originalita nemala chýbať, pretože nebude kopírovať udalosti známe z hernej série.

Z traileru je jasné, že o typické hororové scény plné napätia, strachu a temna nebude núdza. Trailer o tomto animovanom seriáli však veľa neprezrádza. Resident Evil je tak zahalený pod rúškom tajomstva, ktoré sa odkryje už tento rok.


Netflix

Viac o téme: #akčný #darkness #evil #horor #infinite #resident #seriál