Tajná misia pokračuje v dlhoočakávanom animáku „The Boss Baby: Family Business“

V septembri 2021 sa môžete tešiť na pokračovanie úspešnej revolučnej animovanej komédie „The Boss Baby“. Je to animovaný komediálny film, ktorý voľne vychádza z rovnomennej obrázkovej knihy Marly Frazee z roku 2010. V hlavnej úlohe sa predstaví hlas Aleca Baldwina a medzi ďalšími hlasmi nebude chýbať Lisa Kudrow a Jeff Goldblum.

Tim a Ted (Baby Boss) Templetonovci sa stali dospelými a ich spoločné cesty sa začali rozchádzať. Zatiaľ čo sa Ted stal generálnym riaditeľom hedžového fondu, Tim zastáva pozíciu „otca v domácnosti“ a stará sa o svoje dve dcéry, super-šikovnú sedem ročnú Thabitu a novorodeniatko Tinu. Thabita so záujmom prihliada k svojmu strýkovi Tedovi, chce sa mu podobať a robí pre to maximum. Je veľmi šikovná, najlepšia v triede v Acorn Center for Advanced Childhood.

Novorodenec Tina zistí, že je tajným agentom spoločnosti BabyCorp. Je na misii za odhalením temných tajomstiev v Thabitinej škole spolu s jej záhadným zakladateľom, doktorom Erwinom Armstrongom. Počas misie znovu zjednotí bratov Templetonovcov neočakávanými spôsobmi. Donúti ich prehodnotiť význam rodiny a objaviť, na čom skutočne záleží.

Animovaný film „The Boss Baby 2: Family Business“ je produkovaný spoločnosťou DreamWorks Animation a distribuovaný spoločnosťou Universal Pictures, v kinách by mal byť uvedený 17. septembra 2021. V nadväznosti na prvý úspešný film zaujme nielen detského diváka, ale i dospelých. V kinách sa film ocitne síce až druhej polovice tohto roku, no oficiálny trailer si môžete pozrieť už dnes.


ONE Media

Viac o téme: #bossbaby #dreamworks #pokračovanie #sequel #universalstudios