The Knocks a Foster the People prichádza s novým klipom ku skladbe „All About You“

Americké duo The Knocks a popová kapela Foster the People sa opäť spojili po ich prvej úspešnej spolupráci „Ride or Die“, ktorá vyšla v roku 2018. Singel získal viac ako 100 miliónov streamov, umiestnil sa na 1. mieste v rebríčku iTunes Dance chart a pobudol 22 týždňov na Billboard’s Dance chart.

„Je krásne, keď sa obyčajné stretnutie s priateľmi zmení v umenie“ hovorí Mark Foster po návšteve New Yorku, kedy sa stretol s The Knocks. Podnetom ich opätovnej spolupráce bol okamih, keď si spolu v štúdiu prehrávali ich rozpracované veci a Ben pustil Markovi inštrumentál, ktorý dnes môžeme počuť práve v tejto skladbe. Vydali ju v októbri 2020 pod názvom „All About You“12. januára 2021 zverejnili aj pútavý videoklip. Celá skladba sa nesie v tónoch piesne „Like a Ship“ z roku 1971 od Pastora T.L. Barretta. Práve tieto pokojné a emotívne tóny spolu s unikátnym hlasom Marka Fostera vytvorili excelentný základ piesne.

Nový pohľad na skladbu priniesol Nathan R. Smith, ktorý sa postaral o réžiu klipu. Odohráva sa v tmavých uliciach Manhattanu, kde sa medzi ostatnými blúdiacimi nachádza práve M. Foster. Ako „loď bez plachiet“ hľadajú svoje svetlo, ktoré symbolizuje nádej. Spolu s Markom sa vo videoklipe objavuje aj známe duo, s ktorým v závere vstúpi do svetla.

 „All About You“ je druhým singlom tretieho plánovaného albumu od The Knocks. Čakanie na ich celý album si môžeme skrátiť vypočutím tejto skvelej skladby.


WMG (on behalf of Atlantic Records); LatinAutorPerf, UNIAO BRASILEIRA DE EDITORAS DE MUSICA – UBEM, LatinAutor – Warner Chappell, UMPG Publishing, Warner Chappell, and 4 Music Rights Societies

Viac o téme: #allaboutyou #fosterthepeople #pop #theknocks