Akčná adventúra Deathloop od tvorcov série Dishonored prichádza už na jar

DEATHLOOP vás prenesie na záhadný ostrov Blackreef, kde o budúcnosti ostrova bude rozhodovať večný boj medzi dvoma mimoriadnymi atentátnikmi.

Vrháte sa do postavy menom Colt, ktorý uviazol v nekonečnom cykle. Aby sa Colt vymanil z časovej slučky a nadobro ju ukončil, má jediný deň na to, aby okolo ostrova odstránil osem rôznych cieľov známych ako Vizionári, ktorí túto slučku udržujú v chode. Ak sa vám nepodarí zabiť jedného z nich alebo ste zabití sami, slučka sa vynuluje a vráti vás späť na začiatok.

Postupne si osvojíte rutiny svojho cieľa, odhalíte nové cesty či príležitosti zakaždým, keď sa pokúsite vymaniť zo slučky. Po čase sa stanete silnejšími, naučíte sa viacej a budete schopní určiť ako ukončiť cyklus raz a navždy. V tieni však číha konkurenčná atentátnička Julianna, ktorej jediným poslaním je vyviesť Colta a udržať slučku v chode. V Deathloop máte možnosť naskočiť do hry iných hráčov ako Juliana a vyradiť ich. Ak si vypnete režim hráča proti hráčovi, Juliana sa stále bude objavovať a loviť vás, ale namiesto toho ju bude ovládať AI.

Hráčom sa naskytá sloboda prerušiť slučku svojim vlastným tempom a zvládnuť každú misiu v akomkoľvek poradí. Vydavateľom hry je spoločnosť Bethesda, ktorá oficiálne potvrdila vydanie Deathloop pre PC a PS5 ako časovanú exkluzivitu na 21. mája 2021.


Bethesda Softworks

Viac o téme: #bethesda #blackreef #deathloop #dishonored #rougelike