Výlet do budúcnosti s filmom The Mitchells vs. the Machines

V dobe, kedy sú smartfóny a internet bežným vybavením, si starší ľudia môžu pripadať ako z inej planéty. Dokonca i aktivity a spojenie, ktoré sa kedysi zdalo byť prirodzené, sa teraz javí ako stratené. Dokážu sa však aj takéto nezhody premeniť na tímovú prácu?

Katie Mitchellová je príkladom dospievajúceho dievčaťa, ktoré onedlho začne nový život na vysokej škole v Kalifornii. Všetci z rodiny sú spočiatku touto správou nadšení. Avšak menšia hádka pred odchodom zmení názor jej otca, ktorý zruší jej let a zorganizuje rodinný výlet autom. Všetko ide zdanlivo podľa plánu a rodina si užíva spoločné chvíle. Výlet však naruší technologická revolúcia v podobe robotov, ktoré majú uľahčiť a spríjemniť každodenné činnosti. Aj napriek vynálezcovmu sľubu sa roboty vymknú spod kontroly a to je chvíľa, kedy prichádza rad na rodinu Mitchellovcov, aby situáciu vzali do vlastných rúk.

The Mitchells vs. the Machines je skvelý trhák plný nielen dobrodružných okamihov, ale najmä technologických zvratov a predstave o nepredvídateľnej budúcnosti, kde hrá všetko dokonalú rolu. Dostane vás do prostredia rodinnej idylky, kde dokážu technológie rozdeľovať, ale napokon najmä spájať. Na premiéru filmu sa môžeme tešiť v kinách23. októbra 2021.


Sony Pictures Entertainment

Viac o téme: #animovaný #dobrodružný #machines #mitchells #rodinný