Nestarnúca klasika Prince of Persia sa vracia v novom kabáte

Prince of Persia: The Sands of Time, ktorý bol pôvodne vydaný v roku 2003 očaroval mnoho hráčov vďaka svojej inovatívnej hrateľnosti, pútavému príbehu a charizmatickým postavám.

O tento remake sa postará indické štúdio spoločnosti Ubisoft. Zápasy sú v hre sprevádzané novými modelmi nepriateľských postáv a tak isto si budete môcť užívať úplne nové filmové sekvencie spolu s vylepšenými hlasmi, zvukmi, parkourovými animáciami a v neposlednom rade skvelý soundtrack.

Kamera, ovládacie prvky a samotný útok boli úplne prestavané a aktualizované pre dnešné štandardy. Avšak stále si môžete vybrať medzi pôvodným alebo modernizovaným spôsobom ovládania. Najzaujímavejšia mechanika hry spočíva v tom, že svoju dýku môžete používať na obrátenie, zrýchlenie, zmrazenie či spomalenie samotného času pri riešení hádaniek.

Skalných fanúšikov poteší, že rovnako ako pôvodná hra, aj tento remake obsahuje hru Prince of Persia pre PC, ktorá vyšla ešte v roku 1989. Hru si môžete predobjednať už dnes, pričom tým získate ďalšie digitálne bonusy. Dátum vydania je po nedávnom odklade stanovený na 18. marca 2021.


Ubisoft

Viac o téme: #adventúra #logická #princeofpersia #sandsoftime #ubisoft