V seriáli Night Stalker zanecháva sériový vrah po sebe nečakané stopy

Ako iste viete, Spojené štáty sú známe ako zem blahobytu a nadmernej spotreby. Práve vďaka tomu sa spoločnosť delí na viacero spoločenských vrstiev. V prvom rade sú to rodiny zbohatlíkov a v neposlednom rade sú tu jednotlivci, ktorí majú sotva na prežitie, čo ich podnecuje k páchaniu kriminálnej činnosti.

Streamovacia služba Netflix predstavila novú dokumentárnu sériu s názvom Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer, ktorá rekonštruuje vraždy a znásilnenia obetí sériového vraha. Richard Remirez, prezývaný aj ako Night Stalker bol v rokoch 1984 až 1985 postrachom pre západné pobrežie USA. Za svoje obete si vyberal predovšetkým osamelé ženy, deti a staršie páry. Jeho poznávacím znakom bolo, že väčšinou svoje vraždy vykonával v noci, pričom sa vlámal do domu, kde zastrelil muža a ženy najprv znásilnil a nakoniec tiež zabil. Na stenách zanechával satanistické symboly, rôzne odrezané končatiny či iné časti tiel.

Na svojom konte má 13 vrážd, 5 pokusov o vraždu, 11 sexuálnych útokov, 14 lúpeží a to pravdepodobne ešte nie je všetko. Veľa ďalších vrážd nemôže byť spojených s jeho menom, pretože sa nenašli dostatočné dôkazy, ktoré by ho usvedčili zo spáchania takýchto ohavných činov.

Netflix už 13. januára 2021 predstavil túto novinku na svojej platforme, preto ak aj vás zaujíma, čo sa s ním stalo a či bolo jeho vzatie do väzby pre neho vykúpením, určite si pozrite tento dokument.


Netflix

Viac o téme: #nightstalker #richardremirez #seriál #sériový #vrah