Gary Oldman v napínavom príbehu „Crisis“ o dopade opiátov na všetky vrstvy života

Tri rozličné udalosti s rovnakou témou a rovnakým dopadom. Film sa odohráva na pozadí opiátovej epidémie a obsahuje príbehy, ktoré zdôrazňujú chamtivosť, násilie a tragédiu drogovej vojny.

Dramatický triler Crisis rozpráva tri príbehy odohrávajúce sa počas drogovej pandémie. Jeden z príbehov je o obchodníkovi s drogami, ktorý má na pláne zorganizovať pašovanie Fentanylu. Ďalší ukazuje na architektku, ktorá sa zotavuje zo závislosti od Oxykodónu a snaží sa zistiť pravdu o zmiznutí jej syna. Posledný príbeh je o univerzitnom profesorovi, ktorý bojuje s odhaleniami o svojom zamestnávateľovi, farmaceutickej spoločnosti, ktorá práve uviedla na trh nový návykový liek proti bolesti. Ničivý dopad epidémie zasahuje všetky kúty spoločnosti. Počas celej doby sa udalosti prelínajú a na záver sa zrážajú v dramatickom trilery.

Režisér a producent Nicholas Jarecki si zobral svoj motív z filmu Arbitrage z roku 2012, ktorý je stále najviac zarábajúcim nezávislým filmom.

Crisis bola prvýkrát predstavená na európskom filmovom trhu v roku 2019. V USA bude tento film dostupný od 26. februára 2021.


ONE Media

Viac o téme: #crisis #drogy #epidémia #triler