V hre Resident Evil: Village sa zlo opäť vracia

Monštrá, temné uličky plné nástrah, zbrane a hlavolamy. Áno, presne týmto sa nám prezentuje nová hra Resident Evil: Village, ktorú štúdio Capcom predstavilo pri oslave 25. výročia hernej série Resident Evil.

Resident Evil: Village je ďalšie pokračovanie úspešnej série Resident Evil a hráč sa znova prevtelí do kože Ethana Wintersa, ktorého poznáme z predchádzajúceho dielu. Spolu so svojou manželkou Miou sa po desivej skúsenosti s rodinou Bakerových na ich pozemku v Louisiane snažia zabudnúť na minulosť. V snahe o pokojný život sa tak presťahujú do odľahlej dedinky. No zdanie idylického prostredia sa razom zmení na nočnú moru.

Hra sa opäť vracia k pohľadu z prvej osoby, rovnako ako v predchádzajúcom titule, a ponúka tak ešte desivejší zážitok z hrania. Okrem hlavolamov nebude chýbať ani arzenál zbraní, ktoré využijeme nielen pri súbojoch s novými nepriateľmi, ale vrátia sa aj staré známe postavy z predchádzajúcich dielov.

Milovníci hororových hier sa môžu tešiť na nový a desivejší príbeh už 7. mája 2021 na platformách PC, PS4/PS, XBOX ONEXBOX SERIES X/S.


Resident Evil

Viac o téme: #capcom #horor #PC #PlayStation #residentevil #village #Xbox