Alok & Daniel Blume odštartovali nový rok spoluprácou na skladbe RAPTURE

Hviezdny brazílsky DJ Alok, bol už v devätnástich rokoch ocenený ako najlepší DJ v Brazílii, dostal sa do svetového rebríčka TOP 25 a preslávil sa hitom „Hear Me Now“. Spolupracoval s celebritami, ako Dua Lipa alebo legendárnou kapelou The Rolling Stones, s ktorou sa podieľal na remixe singlu „Living In a Ghost Town“.  Teraz sa spojil s írskym spevákom a DJ Danielom Blume.

Daniel Blume je známy hlavne vďaka spolupráci s Cheat Codes na hite “Who’s Got Your Love”. Teraz sa podieľa na novej verzii skladby „Rapture“. „Som nadšený z tohto dua s Alokom a z toho, že môžem verejnosti predstaviť našu verziu „Rapture“, ktorá dáva do pohybu celý tanečný parket!“, hovorí Blume. „Rád sa s vami podelím o túto interpretáciu skladby, ktorá bola vždy súčasťou mojich hudobných referencií, a ktorá teraz získava nové prvky a vibrácie. Danielov talent ladí k môjmu.  Dúfam, že sa vám bude páčiť!“ dodáva Alok.

Skladba bola vydaná ako prvá tohtoročná ochutnávka z vydavateľstva CONTROVERSIA, ktoré založil Alok s cieľom prezentovať nových brazílskych umelcov. Ide o prerobenú verziu známej skladby s rovnakým názvom, od interpretky Nadia Ali. V tomto novom singli, umelci výborne skombinovali vokály, o ktoré sa postaral Daniel Blume, s tvrdými basami a energiou. Skladba „Rapture“ hovorí o dvojici, ktorá sa stretla na tanečnom parkete, hneď si padli do oka a poplietli si hlavy. Skladba vyšla 8. januára 2021. Už sa nevieme dočkať na ďalšie novinky, čo prinesie táto spolupráca. 


Altafonte Network S.L., UMG, WMG (v mene spoločnosti Spinnin‘ Records (Distribution))

Viac o téme: #alok #blume #dance #daniel #DJ #rapture