Saweetie a Jhené Aiko vydávajú nový videoklip k pesničke „Back To The Streets“

Saweetie je americká raperka a skladateľka, ktorej sláva začala vydaním populárneho príspevku na sociálnej sieti a nájdením manažéra v roku 2016. Jhené Aiko je v porovnaní s ňou na scéne dlhšie. To ale nič neznamená, pretože i pri najmenšom náznaku rozdielnosti sa tieto dve krásky našli na prahu West Coastu, v Kalifornii odkiaľ obe pochádzajú. Pesnička je nadviazaním na ich ženskú intimitu a filozofiu amerických domácich pomerov.

Mladšia skladateľka priznala, že jej sláva zreje skôr ako červené víno. Vraví, že spieva stále o tom istom, ale jej názory dospievajú neustále. Neustále sa zdokonaľuje a hľadá samú seba a v tejto pesničke sa našla. Nie je rada, keď musí s niekým spolupracovať, ale Jhené bola výnimkou, pretože v nej našla ako keby sestru a spoločne vytvorili autonómne prostredie za pomoci Dava Meyersa, ktorý pomáhal s vizuálnymi efektami videoklipu ako aj Kendrickovi Lamarovi.

Video je o uceľovaní ženskej jednoty a nezávislosti a odmietaní byť v spoločnosti mužov, ktorí svoje partnerky nepodporujú. Pesnička je pokračovaním hitov ako „Tap In,“ „My Type,“ „Icy Girl,“ z pripravovaného albumu mladšej skladateľky „Pretty Bitch Music,“ ktorý vyjde tento rok. Videoklip vyšiel 20. novembra 2020.


WMG (on behalf of Warner Records Label); Anthem Entertainment (Publishing), LatinAutor, UMPG Publishing, Pulse Recording (music publishing), LatinAutorPerf, BMI – Broadcast Music Inc., ASCAP, Sony ATV Publishing, BMG Rights Management (US), LLC, Warner Ch

Viac o téme: #back #jheneaiko #Saweetie #streets #the #to