Vypočujte si „Don’t stop me now“ v novej podobe od acapelly Voising

Viktor Nižník, Voising

Nezastavíte ich. Slovenská acappella Voising nechce, aby ich niekto zastavil a už vôbec nie pandémia. Svojim počinom chcú podporiť všetky odvetvia, ktoré na Slovensku počas pandémie trpia a odkazujú, aby nikto neprestával dúfať, že bude lepšie. Na to chcú použiť iba pozitívne zbrane, ako je hudba a nálada z piesne, ktorú najnovšie vydali na svojom youtube.

Don’t stop me now – veľký hit pôvodne od Queen prepracovali a naspievali bez použitia hudobných nástrojov, ako je to u nich zvykom. Neobvykle však ako aj pieseň, tak aj videoklip, vyrábali v domácich podmienkach a každý za seba. Takto vznikol tzv. hudobný homeoffice a klip s pozitívnou atmosférou z domácností jednotlivých členov. Klip má veľký úspech a poslucháči oceňujú pozitívny prístup v tejto ťažkej dobe.

O skupine Voising:
Slovenskú vokálnu skupinu tvorí 6 unikátnych spevákov, ktorí Vás prevedú najväčšími hitmi z čias minulých, či súčasných. Nechýba QUEEN, Shakira, EdSheeran či medley rôznych hitov v tzv. a´cappella štýle. Skupina pravidelne vystupuje na scénach na Slovensku i v zahraničí. Už niekoľko rokov sú dôkazom, že práve láska k hudbe dokáže spojiť šiestich, zdanlivo rozdielnych ľudí v jedno výnimočné hudobné zoskupenie.


Voising SK OFFICIAL

Viac o téme: #acapella #don-tstopmenow #Queen #Voising