Krvilačný bratranec Pennywisea sa prebudí v horore „The Jack in the Box 2: Awakening“

Spomínate si na detskú hračku Jack in the box? Hračku, ktorou keď ste zatočili tak vám vyskočil malý smiešny klaun z krabice? Ak ste odpovedali áno, tak tento filmový trhák je pre vás ako stvorený a jeho pozretie určite ľutovať nebudete.

V druhom pokračovaní tohto úspešného hororu sa môžeme tešiť na prebudenie monštra. Monštra, ktoré je stvorené na zabíjanie svojich nevinných obetí. Nič netušiaca Olga Ramsdale (Nicole Wright) zatočí hračkou a nevedomky prebudí krvilačného klauna. V hlavnej úlohe môžeme vidieť Edgara Ramsdalea (Matt Clure), ktorý je posadnutý klaunom a podhodí mu ako obeť každého, kto sa mu postaví do cesty. Na druhej strane proti klaunovi bude stáť Amy Proctor (Mollie Hindle). Podarí sa jej klauna zastaviť a nadobro ho umlčať v hracej skrinke? Alebo zahynie a navždy zmizne v detskej krabičke? Podľa filmových kritikov sa Jack in The Box až veľmi podobá na slávneho klauna Pennywisea a tak dostal prívlastok ako jeho vraždiaci bratranec. Čaká nás ďalšia svetoznáma filmová klasika alebo to bude lacný prepadák?

Trailer nám prezrádza veľkú dávku napätia a krvi. Kvôli pandémii koronavírusu ešte nevieme presný dátum vydania, ale s určitosťou to bude v priebehu roka 2021.


KinoCheck

Viac o téme: #awakening #box #horor #in #jack #Nicole #pennywise #the #wright