Mod Sun a Avril Lavigne vydávajú ohnivý song „Flames“

Rok 2021 v hudobnom svete nemohol začať lepšie! Americký hudobník, rapper a skladateľ, umeleckým menom, Mod Sun sa rozhodol spestriť svoj pripravovaný album vysnívanou spoluprácou s kanadskou speváčkou Avril Lavigne, ktorú iste nemusíme ani predstavovať.

Pieseň ,,Flames“, ktorú napísal spolu s Avril a Johnom Feldmannom sa teší veľkej popularite. Potvrdil to aj sám Mod Sun so slovami, že je to jeho najrýchlejšie rastúci singel. Fanúšikovia sa vždy viac tešia spoluprácam, za ktorými vidia úprimné priateľstvo. Pravý ,,hudobný poklad“ vzniká práve vtedy, keď si dvaja umelci skutočne rozumejú ako po umeleckej, tak aj po ľudskej stránke. Ako hovorí sama Avril: ,,Medzi mnou a Mod Sun prebehlo okamžité spojenie už po prvom dni v štúdiu.“

V každom interview na seba hovoria samé chvály a o ich hudobných schopnostiach tiež nemožno pochybovať. V samotnom klipe, ktorým nás pred pár dňami prekvapili, môžeme vidieť ako Mod Sun hrá na bicie a gitare, Avril na klavíri a gitare a do toho perfektne splývajú ich rockové hlasy.

Celý album speváka Mod Sun vyjde 12. februára 2021. Ak budú všetky piesne rovnako dobré ako Flames, máme sa na čo tešiť! Názov albumu sa dozviete, keď budete pozorne sledovať videoklip.


MODSUN

Viac o téme: #avrillavigne #flames #mod #pop #sun