Jason Clarke a Nick Robinson si zahrajú vo vzrušujúcom príbehu „Silk Road“

Nápad, ktorý zarobí rýchlo množstvo peňazí, nie je nikdy legálny. Film Silk Road je založený na skutočných udalostiach zo života, ktoré sú kombinované s neznámymi detailmi.

Príbeh mladého podnikateľa Rossa Ulbrichta (Robinson), ktorého plánom je spustiť prvý anonymný trh na internete. Zakladá teda stránku s názvom Silk Road, ktorá sa stáva najrýchlejšou rastúcou platformou na svete pre obchod s drogami. Táto stránka na Dark Webe založená na predaj narkotík, priťahuje pozornosť rôznych vyšetrovateľov a agentov, ktorí na takúto formu obchodovania neboli vôbec pripravení. Tak im neostáva nič iné ako sa učiť používať internet.

Režisér kriminálneho trileru Tiller Russel zobral námet z článku Rolling Stone „Dead End On Silk Road“ od Davida Kushnera. Natáčanie prebiehalo v Holandsku a Rotterdamský byt, ktorý sa zobrazuje vo filme je ten istý, ktorý sa použil v hudobnom videu k filmu Ali B – Dat is Money feat. Ronnie Flex.

Film upúta publikum svojou hrou na mačku a myš, v ktorej je zločinec sledovaný veľmi nerozvážnym agentom. Film sa bude dať zakúpiť na DVD od 23. februára 2021.


Lionsgate Movies

Viac o téme: #clarke #dark #dobrodružný #film #jason #Nick #road #robinson #silk #web