Predstavte si Harryho Pottera ako vedeckého génia a máte Dannyho Dawkinsa v animáku „Monster Zone“

Animovaný film zo štúdií Lionsgate, prináša divákom poriadnu dávku hororovej komédie. Monster Zone, alebo aj Cranston Academy: Monster Zone, bol vyrobený pôvodne pre mexické publikum v španielskom jazyku a teraz prichádza na DVD nosiče a streamovacie platformy.

Tento jedinečný príbeh nás berie do sveta dobrodružstva. Dramatická atmosféra tu hrá veľkú rolu a diváka vtiahne hneď od začiatku do deja. Hlavným hrdinom tu je talentovaný mladý génius Danny Dawkins. Príbeh sa teda odohráva okolo Dannyho, ktorý je iba 15-ročný študent na strednej škole a jedného dňa je presunutý do tajuplnej Cranston Akadémie. Postupom deja sa z nej vyvíja škola iba pre tých najtalentovanejších študentov a mladých vedcov.

Tu sa stretáva s Liz, ktorá je spočiatku konkurenčnou študentkou. Svoju rivalitu k jeden druhému budú musieť odložiť, aby tak spolu zachránili školu, pretože jeden z nich nešťastnou náhodou otvorí portál do inej dimenzie s hordou slizkých príšer, ktoré začnú terorizovať kampus. Vzťahy medzi postavami tak naberú nový smer a dej naberie zaujímavé kontúry plné neočakávaných udalostí. Epický dobrodružný príbeh s originálnymi postavami sa od začiatku pýši pekným atmosférickým vizuálom, milými animáciami, príbehovými zvratmi, napínavými odhaleniami aj podareným humorom.

V anglickom znení hlavnej dvojici prepožičiava hlas BAFTA ocenený herec Jamie Bell (Rocketman) a oceňovaná herečka Ruby Rose (Resident Evil: The Final Chapter, Batwoman). Monster Zone mal premiéru 26. júna 2020.


Lionsgate at Home

Viac o téme: #akadémia #animovaný #cranston #film #mexický #Monster #rodinný #zone