Preskúmajte svety ako nikdy predtým v hre Elite Dangerous

Elite Dangerous: Odyssey je druhou platenou expanziou pre základnú hru Elite Dangerous. Spoločnosť Frontier Developments ju opísala ako zatiaľ najväčšiu aktualizáciu a ako určujúci okamih v histórii tejto hry. 

Vystúpte ako veliteľ a nechajte svoju stopu v galaxii v hre Elite Dangerous: Odyssey. Elite Dangerous: Odyssey vás pozýva, aby ste sa stali skutočným priekopníkom. Dotknite sa úchvatných planét poháňaných ohromujúcou novou technológiou, namočte sa do slnka vychádzajúceho nad nezabudnuteľnými výhľadmi, objavujte základne a osady a skúmajte s neobmedzenou slobodou.

Vezmite si najrôznejšie kontrakty a choďte svojou cestou, od diplomacie a obchodu až po boje naživo. Rôznorodé nastavenia, ciele a NPC ponúkajú nekonečnú rozmanitosť misií a takmer nekonečné množstvo obsahu, ktorý si môžete vychutnať. Tieto verejné základne vám tiež pomôžu získať a vylepšiť zbrane a výstroj, aby ste zdokonalili svoj štýl hrania. Zažite intenzívny boj z pohľadu prvej osoby, vyzbrojte svoju postavu radom zbraní a výstroja a koordinujte sa so spoluhráčmi, aby ste zvládli viacvrstvové, hlboké a taktické prostredie, v ktorom sa stretávajú velitelia a hviezdne lode.

Vydanie expanzie Odyssey bolo pôvodne naplánované na december 2020 na všetky platformy, ale bohužial oneskorilo sa však začiatkom roku 2021 kvôli pandémii COVID-19. Elite Dangerous: Odyssey je v aktívnom vývoji už od augusta roku 2018 a oficiálne bol oznámený svetu 3. júna 2020. Vydanie je momentálne naplánované na koniec jari 2021 pre PC a na jeseň pre konzoly Xbox a PlayStation. 


Elite Dangerous

Viac o téme: #dangerous #dlc #elite #expanzia #oddysey #PlayStation #windows #Xbox