Alan Walker spolu s ISÁK nás vracajú do bezstarostných nocí so skladbou „Sorry“

Alan Walker je anglicko-nórsky DJ, s platinovým ocenením v 14-tich krajinách. Preslávil sa skladbou „Faded“ a v roku 2018 vydal svoj debutový album „Different world“. Rok 2021 sa rozhodol odštartovať pozitívnou energiou a pripomenul nám, čo všetko nám minulý rok chýbalo. Na skladbe „Sorry“, spolupracoval s nórskym triom Isák. Je to mladá kapela, ktorá v roku 2018 bola vyhlásená za „Nováčika roka“.

Skladba „Sorry“ je pokračovanie ich spolupráce na hite „Are You Lonely“. Pripomína nám, bezstarostné noci plné tanca a zábavy. Minulý rok bol plný obmedzení a zrušených koncertov. Alan Walker k videklipu pridal aj osobný odkaz. Napriek tomu, aby sme mysleli na minulý rok a čo všetko nám vzal, sa máme zamyslieť, za čo všetko sme vďační. „Pre mňa znamená najviac tá energia na koncertoch a to, že sme všetci spolu a bavíme sa“, hovorí Walker.

Skladba vyšla 29. januára a výborne kombinuje typický Walkerov štýl s úžasným hlasom v pozadí. Text nám hovorí o ťažkých chvíľach vo vzťahu, keď sa veci už nedajú vrátiť späť a jediné čo ostáva je ospravedlniť sa. Zaujímavosťou je, že text je čiastočne spievaný po nórsky, nakoľko obaja umelci majú nórčinu ako materinský jazyk. Pred tým ako Walker vydal novú skladbu, pridal niekoľko záhadných príspevkov. „Som sám. Padám. Presne ako ty. Ospravedlňujem sa.“, znel jeden z nich. Fanúšikov vystrašil a pýtali sa, čo sa deje. Vo videoklipe sa obzerá za minulosťou, keď boli koncerty samozrejmosť. Zábery sú kombináciou vystúpení  z troch veľkých miest jeho turné „World Arena Tour 2019“. „Je mi ľúto, že sme v roku 2020 premeškali veľa magických okamžikov, ale už sa nemôžem dočkať, kedy si to v roku 2021 vynahradíme.“, odkazuje Alan Walker. Koncom minulého roka zverejnili pri príležitosti 5. výročia skladby „Faded“ video, ktoré je len malou ochutnávku, načo sa môžeme tešiť tento rok.


SME (on behalf of MER Recordings)

Viac o téme: #Alan #dance #isák #sorry #tanečná #walker