Ples Ružinovčanov: Pokus o svetový rekord v počte najviac online tancujúcich párov

Ing. Patrik Cucor, Cultus Ružinov

 

Súčasná situácia skomplikovala organizáciu viacerých obľúbených podujatí, ktoré sa v Ružinove stali tradíciou. Mestská časť Bratislava-Ružinov a CULTUS Ružinov vás o každoročnú noblesu nechcú ukrátiť! Pripravili sme Ples Ružinovčanov u vás doma, na ktorom sa spoločne pokúsime o slovenský rekord v počte najviac tancujúcich párov.

Fanúšikovia plesov sa budú môcť spoločne stretnúť už túto sobotu, 13. februára, o 18:00 cez aplikáciu Zoom. Pre ostatných hostí sme pripravili LIVE prenos, cez Facebook stránku CULTUS Ružinov. Hosťami v tento predvalentínsky večer budú majstri spoločenských tancov, ktorí tanečné páry v krátkej lekcii naučia Anglický valčík.

Po absolvovaní krátkej lekcie, za prítomnosti hostí a komisára rekordov na Slovensku, sa pokúsime o slovenský rekord v počte najviac tancujúcich párov v rovnakom čase a to online.

Na záver večera prebehne tombola, v ktorej spomedzi všetkých tanečných párov vyžrebujeme troch výhercov:
1. cena: Pobyt pre 4 osoby vo Villa Tatran v Starej Lesnej
2. cena: Darčekový kôš
3. cena: Darčekový kôš

Večerom vás nebude sprevádzať nikto iný, než skvelá herečka a speváčka Katka Ivanková, ktorú isto poznáte z muzikálu Frida, West SIDE STORY či KUBO.

Účastníkov prosíme o krátke vyplnenie registračného formulára, ktorý nájdete na stránke Cultus Ružinov. Všetky potrebné informácie ako aj prihlasovacie údaje na Zoom zašleme e-mailom.

Viac o téme: #CULTUS #online #plesruzinovcanov #svetovyrekord #tanečný