Mrazivá atmosféra, záhadné zmiznutia a chladnokrvné vraždy v seriáli „The Head“

Antarktída predstavuje najchladnejší svetadiel na celom svete, ktorý je okrem ľadu obklopený aj mnohými jedinečnými prírodnými úkazmi. Za jeden z nich považujeme aj fakt, že v hĺbkach svojej zamrznutej zeme ukrýva okrem obrovského množstva nerastného bohatstva aj iné nepoznané tajomstvá. Preto sa na jej území objavili vedci, ktorí na nej vybudovali výskumné centrá a rozhodli sa jej záhadné ľadové taje odhaliť.

Španielsky napínavý seriál The Head, s medzinárodným hereckým obsadením, vás dostane priamo do útrob antarktickej výskumnej stanice Polaris VI. Krajinu Južného pólu zahalila na polroka krutá zima. Skupina výskumníkov v Polaris VI vedie inovatívny výskum, ktorý má potenciál zohrať kľúčovú rolu v boji proti klimatickej zmene, pod vedením renomovaného biológa Arthura Wilda. Avšak, keď základňa stráca kontakt s okolitým svetom, na jar prichádza do výskumnej stanice skupina vedcov na čele s Johanom Bergom, veliteľom letného výskumného tímu. So znepokojením nachádzajú mŕtvych alebo chýbajúcich kolegov a medzi stratenými je aj Johanova žena, Annika. Celá záhadná situácia je ozvláštnená nájdením jediných dvoch prežívších, ktorí pomáhajú s vyšetrovaním trestných činov a zmiznutí, ale zároveň sú hlavnými podozrivými pre ich protichodné názory. Čo sa stalo na výskumnej stanici Polaris VI a kto je skutočným vrahom a zločincom? Nachádza sa medzi nimi? Sú zmiznutí výskumníci nažive? Je skutočný vrah vôbec nažive?

Po odpovediach v tomto vzrušujúcom seriálovom skvoste môžete pátrať po očakávanom príchode populárnej streamovacej služby HBO Max približne v druhej polovici roka 2021 do Európy, pričom predstavenie prvej série seriálu v našich zemepisných šírkach sa očakáva v rovnakom období. V USA sa prvá séria The Head na HBO Max objavila od 4. februára 2021.


HBO Max

Viac o téme: #Arthur #HBO #Head #polaris #seriál #the #wilde