Tom Hanks ako kapitán Kidd v americkom westerne News of the World

Každý z nás by chcel mať priateľa, ktorý mu pomôže vždy, keď to bude potrebovať, na ktorého sa môže spoľahnúť a zdôveriť sa mu. Našla takého priateľa mladá dievčina vychovávaná Indiánmi v osobe kapitána Kidda?

News of the World je príbeh o mužovi, ktorý po občianskej vojne cestuje po Texase. Počas svojho putovania spríjemňuje dni čítaním novín vojnou zničeným obyvateľom. Zlom v ceste Kapitána Kidda nastane v momente, keď narazí na mladú dievčinu nemeckého pôvodu, ktorá vyrastala medzi miestnymi Indiánmi. Cieľom kapitána je dostať toto dievča za jej poslednými žijúcimi príbuznými. Podarí sa mu to?

Túto dvojicu však čaká množstvo prekážok. Na to, aby ich prekonali, si musia vybudovať vzájomný pozitívny vzťah a dôveru. Ich vzájomné hľadanie si cesty reprezentuje hlavný motív filmu, ktorým je práve budovanie vzťahu či upozornenie na dôležitosť komunikácie.

News of the World je zaujímavý westernový príbeh. Jeho atraktivite pridáva aj herecké obsadenie. Hlavného hrdinu totiž stvárňuje úspešný herec Tom Hanks. Svetlo sveta uzrie tento western už 10. februára 2021.


Netflix

Viac o téme: #hanks #kapitán #kidd #news #of #rodinný #the #tom #vojna #western #world