Jason Derulo prichádza s novým žiarivým videoklipom „Lifestyle“

Skvelý tanečník a ešte lepší spevák Jason Derulo opäť potešil svojich fanúšikov novinkou s názvom „Lifestyle“. Tentoraz si na spoluprácu prizval Adama Levina. 

Po úspešnej skladbe „Savage Love“, ktorá zožala úspechy predovšetkým na platforme TikTok, kde sa stala súčaťou miliónov tanečných videí, môže práve nová skladba „Lifestyle“ napodobniť jej úspechy. Práve Jason Derulo je priekopníkom sociálnej siete TikTok. Prišiel na to, ako správne spropagovať piesne tak, aby sa ľuďom ešte viac vryli do pamäti a to pomocou tanečnej výzvy na sociálnych sieťach.

V najnovšom videoklipe môžeme vidieť vášnivé pohyby sexi tanečníc a tanečníkov a ako býva zvykom, Jason Derulo vôbec medzi nimi nezaostáva, práve naopak, vyčnieva svojim tanečným talentom. V refréne sa objavuje Adam Levine, ktorého určite nadšenci hudby poznáju ako člena skupiny Maroon 5 a autora hitov ako sú „Sugar“, „Moves like Jagger“, „Animals“ a mnoho ďalších. Pohodová pieseň opäť naznačuje, že sa môže stať veľkým hitom a svojou kvalitou má určite na to, aby okupovala najvyšie priečky hudobných rebríčkov.


WMG (on behalf of APG); Downtown Music Publishing, Kobalt Music Publishing, and 3 Music Rights Societies

Jason Derulo je americký spevák s množstvom ocenení. Do povedomia ľudí sa dostal v roku 2009 a doteraz predal viac ako 50 miliónov kópií svojich pesničiek. 31 ročný spevák a textár sa so svojim tanečným talentom objavil aj vo filmoch a v seriáloch. Pesničku Lifestyle si môžete vypočuť nižšie.

Viac o téme: #adam #derulo #jason #levine #lifestyle #novinka