Madison Beer v piesni „BOYSHIT“ posiela jednoznačný odkaz všetkým nevyspelým mužom

Madison Beer, ktorá začínala s cover verziami známych piesní na YouTube, to dotiahla naozaj vysoko! V najnovšom videoklipe nás rozhýbe chytľavou melódiou a naučí, ako by si ženy mali vybojovať svoju pozíciu vo vzťahu k mužom. 

Najnovšia pieseň „BOYSHIT“ od mladej nádejnej speváčky stelesňuje akúsi hymnu, ktorá prehovára k ženám po celom svete. Rozpráva o postavení žien v partnerských vzťahoch a podporuje ich v tom, aby si nenechali zobrať to, čo im patrí a nebáli sa presadzovať svoje. V klipe vidíme atraktívnu a sebavedomú Madison v pozícii učiteľky, ktorá sa snaží ostatným ženám ukázať skutočné hodnoty, prekonať ich sklamania v partnerskom vzťahu a ukázať im, že sú silné ženy, ktoré majú svoju úroveň. Či už ide o rozchody alebo toxické vzťahy, Beer odkazuje všetkým mužom, ktorí stále rozmýšľajú ako chlapci, že o nich naozaj nestojí!


SME (on behalf of Epic/Sing It Loud); UNIAO BRASILEIRA DE EDITORAS DE MUSICA – UBEM, Kobalt Music Publishing, UMPG Publishing, BMI – Broadcast Music Inc., ASCAP, LatinAutor – UMPG, LatinAutorPerf, and 1 Music Rights Societies

Pieseň „BOYSHIT“ bude súčasťou pripravovaného albumu s názvom „Life Support“. Ohlásený dátum vydania je 26. február 2021, dovtedy nás môže baviť niekoľko dosiaľ vydaných hitov z tohto dlho očakávaného albumu.

Viac o téme: #Beer #Boyshit #life #Madison #music #novinka #single #support #video #videoklip