Don Diablo predstavuje nový depresívny videoklip „Into The Unknown“

Uznávaný holandský DJ, producent a textár Don Diablo prichádza s novinkou s názvom „Into The Unknown.“ Videoklip uzrel svetlo sveta koncom januára a nadväzuje dve úspešné predchádzajúce skladby „Bad“ a „Kill Me Better.“

Oddychová skladba ukrýva vo svojom texte aj značný odkaz, ktorý v dnešnej dobe trápi nejedného človeka na tejto planéte. V piesni sa spieva „And I’m always in the zone, forever on my own, into the unknown…“ čo v preklade znamená „Som stále v zóne, navždy sám, do neznáma…“ Ako sa autor tejto piesne vyjadril, skladbu „Into The Unknown“ napísal a sprodukoval po dňoch strávených o samote v jeho dome, bez jediného ľudského kontaktu a bez zazretia denného svetla. Po tomto všetkom sa spevák zatvoril do štúdia a skonštruoval ďalšiu hudobnú pecku.


NDA Sound, [Merlin] FUGA Aggregation (on behalf of Effective Records under license HEXAGON)

Don Diablo vstúpil do povedomia ľudí už v roku 1995, keď ako mladý chlapec koncertoval v kluboch po celom svete a od tej doby stihol vydať 3 štúdiové albumy. Momentálne je umiestnený v rebríčku 100 najlepších svetových DJ-ov na skvelom 6. mieste. Klip piesne je dostupný už od 29. januára 2021 a môžete si ho pozrieť nižšie.

Najnovšie remixy tohoto uznávaného holandského DJ-a môžete počuť aj na Rádiu VIVA každú sobotu od 22:00 do 23:00 len niekoľko dní po ich premiére.

Viac o téme: #diablo #don #into #novinka #singel #the #unkown