Sia a David Guetta opäť spojili sily v novom songu „Floating Through Space“

Možno si hovoríte, nemajú už títo dvaja nejaké spoločné pesničky? Áno, pamätáte si dobre. Ich vzájomná hudobná spolupráca sa tiahne od roku 2011, kedy svetlo sveta uzrela pieseň „Titanium“ a „She Wolf“. Vtedy sme poznali hlavne populárneho DJ Davida Guettu a o speváčke Sia nebolo ani chýru ani slychu. O pár rokov neskôr Sia zažiarila piesňou „Chandelier,“ avšak doteraz sa vo videoklipoch alebo živých vystúpeniach neobjavila bez svojej povestnej parochne, ktorá jej zakrýva tvár.

Medzi ich posledné spolupráce patria piesne „Flames“ a „Let’s Love“. Teraz k nim môžeme pridať aj novinku „Floating Through Space,“ ktorá vyšla pred pár dňami aj s videoklipom. Nepochybne sa môžeme zhodnúť na tom, že táto pieseň nie je o nič horšia ako ich predchádzajúce a aj tentokrát sa im spolupráca podarila.


WMG (on behalf of Atlantic Records)

Pieseň „Floating Through Space“ pochádza z nového albumu s názvom Music. Album obsahuje piesne inšpirované filmom, ktorého režisérkou je samotná Sia! Vo filme si zahrá známa herečka Kate Hudson a Maddie Ziegler, ktorá sa pravidelne objavuje v speváčkiných videoklipoch. Dátum vydania albumu bol 12. februára 2021.

Viac o téme: #článok #davidguetta #floatingthroughspace #novinka #sia #spolupráca