„Hate You + Love You“ takto znie šiesta skladba z debutového albumu Cheat Codes

Na začiatku každého mesiaca vydáva americké DJské trio Cheat Codes novú skladbu z ich očakávaného albumu „Hellraisers“. Tento mesiac nám teda ponúkli ochutnávku so skladbou „Hate You + Love You“ v spolupráci s americkým spevákom a skladateľom AJ Mitchellom.

Doposiaľ takto vydali 5 skladieb. Posledný hit „No Chill“ zverejnený v januári, na ktorom spolupracoval hudobník Lil XXEL zaznamenal veľký úspech. Svojou angažovanosťou v rôznych hudobných štýloch je Cheat Codes neoddeliteľnou súčasťou popkultúry. V deň vydania ich prvej skladby z albumu sa na sociálnej sieti vyjadrili: „Sme spolu 6 rokov a už od prvého dňa sme chceli vydať album, tak sme to konečne urobili. V prvý týždeň každého mesiaca budeme zverejňovať nové skladby, až pokým nebude vonku celý album. Bude sa skladať z troch častí, pričom každá časť reprezentuje jedného člena skupiny.“

Mladá hviezda AJ Mitchell je jedným z autorov piesne „Hate You + Love You“, ktorá hovorí o skúsenostiach zo vzťahov, ktoré často zahŕňajú lásku ruka v ruke s nenávisťou. „Myslím, že sme všetci mali tú skúsenosť s priateľom, rodinným príslušníkom, alebo partnerom, kde máte ten pocit – nenávidím vás, ale zároveň vás milujem.“ Uviedli členovia Cheat Codes.


SME (v mene spoločnosti Epic)

Vydanie debutového albumu je očakávané tento rok. „Hate You + Love You“ si môžeme vypočuť od 5. februára 2021.

Viac o téme: #AJ #albumu #Cheat #Codes #Hate #Hellraisers #love #Mitchell #novinka #You #z