„The World We Left Behind“ od KSHMR obsahuje jedinečné zvuky z celého sveta

DJ a producent KSHMR vypúšťa do sveta novinku s názvom „The World We Left Behind.“ Chytľavá pieseň je len malou ochutnávkou toho, čo nás od 32 ročného američana tento rok čaká. Skladba má byť predzvesťou nového albumu, ktorý si DJ pripravil pre svojich fanúšikov. 

The World We Left Behind“ bola navrhnutá tak, aby spájala jedinečné zvuky z celého sveta. O refrén sa postarala speváčka Karra, ktorá je známa hlavne písaním textov pre Alana Walkera, Steva Aokiho a The Far East Movement. Skladba vyšla 16.1.2021.

Najväčší komerčný úspech KSHMR dosiahol v spolupráci s The Far East Movement a Dev v roku 2010 ako súčasť dua The Cataracs. Hit s názvom „Like A G6“ obletel celý svet a  tri týždne strávil na prvom mieste amerického Billboard Hot 100. Ako sólový umelec je známy predovšetkým vďaka spolupráci s Tiëstom z roku 2015, keď spolu vytvorili pieseň s názvom „Secrets.“ K dnešnému dňu má  na hudobnej platforme Spotify viac ako 200 miliónov počutí. Od tej doby vytvoril množstvo hitových skladieb ako napríklad „Megalodon,“ „Burn,“ „Karate“ a „Wildcard“.


KSHMR

Okrem skvelých skladieb, ktoré KSHMR vytvoril, alebo na ktorých spolupracoval, vystupoval aj na svetoznámych festivaloch, akými sú Tomorrowland, Ultra Music Festival, EDC, Parookaville a Sunburn.

Viac o téme: #100 #Alan #Behind #Billboard #DJ #Hot #Karra #kshmr #Left #the #tiesto #walker #We #world