Rita Ora spievajúca v kroji v novinke s názvom „Big“

Rita Ora predstavuje svoju novú skladbu s názvom „Big.“ Na spoluprácu k tejto piesni si 31 ročná anglická speváčka prizvala producentskú a DJskú legendu Davida Guettu, mladého veľmi talentovaného kazašského producenta Imanbeka a amerického rapera Gunna.

Videoklip ku skladbe „Big“ vyšiel 12. februára a divákovi ponúka pohľad do východnej Európy. Tanečnice v typických krojoch pre danú oblasť, jazda na koni, náhľad do postkomunistického sídliska a do toho všetkého rapujúci Gunna v starom luxusnom aute dotvára bizarnosť celého videoklipu. Pieseň s názvom „Big“ je súčasťou EP albumu „Bang,“ ktorý Rita Ora vydala 12. februára. Na EP albume fanúšikovia nájdu len 4 skladby, na ktorých všetkých sa producentsky podieľal len 20 ročný DJ a producent Imanbek.


Cat Music, Digital Minds Ltd-srav, MyAssetCMS, UMG, Netd Müzik Video Dijital Platform Ve Ticaret A.Ş, SME, NDA Sound, WMG (on behalf of Effective Records)

Rita Ora prerazila prvýkrát na verejnosť vo februári 2012, keď spolupracovala na piesni „Hot Right Now“ s DJ Fresh a táto skladba bola jednotka v hitparáde v Spojenom Kráľovstve. Od tej doby Rita Ora vydala dva štúdiové albumy a stala sa cennou a váženou speváčkou vo svete hudby.

Viac o téme: #bang #Big #David #Guetta #Gunna. #Imanbek #ora #rita