Rudimental prichádza s pozitívnou novinkou „Be the One“

Anglická hudobná skupina Rudimental vypustila do sveta novú pieseň spolu aj s videoklipom s názvom „Be the One.“ K skladbe si prizvali aj speváčkku MORGAN, raperov Digga D a Tike.

Be the One“ je oduševnená, pozitívna skladba, ktorá sa vracia ku koreňom Rudimentalu a čerpá z londýnskych hudobných subkultúr. Digga D prispel v tanečnej verzii piesne zložitým raperským veršom, ktorý dopĺňajú vokály MORGAN. Vo videoklipe dance verzie môžeme vidieť okúzľujúce ulice Londýna, grafity a veľa tancujúcich ľudí, z ktorých je cítiť dobrú energiu. V „Part 2“ sa ale prostredie mení a tanečníci a speváci sú vo vnútri budovy. V porovnaní s prvou časťou piesne sa veľa nezmenilo, okrem tempa a chýbajúceho rapera.

Pieseň uzrela svetlo sveta 8. februára a druhá časť vyšla 19. februáraRudimental nedávno prispeli produkciou aj na album britskému raperovi Nines s názvom „Crabs In A Bucket“ a rovnako uviedli na svet aj pieseň „Come Over,“ na ktorú si prizvali Anne-Marie a Tiona Wayne. Táto pieseň sa v Spojenom kráľovstve dostala aj medzi 30 najlepších piesní v poslednej dobe.


WMG (on behalf of East West Records UK Ltd), and 6 Music Rights Societies

Rudimental je štvorčlenná anglická skupina zložená z hudobníkov, textárov producentov a DJa. Do povedomia ľudí sa skupina dostala v roku 2012, keď naspievala spolu s Johnom Newmanom hit „Feel the Love.“ Pieseň sa dostala aj na vrchol britského hudobného rebríčka. Od tej doby skupina vydala 2 štúdiové albumy „Home“ a „We the Generation.“ Druhú časť piesne si môžete vypočuť nižšie.

Viac o téme: #2 #Be #D #Digga #Morgan #One #part #Rudimental #the #Tike