Čo je lož a čo pravda zistíte v kriminálnom trileri „The Good Liar“

„The Good Liar“ je kriminálny thriller, ktorý vyšiel na plátno už v roku 2019. Režisérom tohto filmu bol Bill Condon, ktorý sa nechal  inšpirovať románom od Nicholasa Searleho.

Film plný klamstiev, intríg a predstieranej lásky. V jeho hlavnej úlohe bola Helen Mirren, ktorá stvárnila bohatú vdovu Betty McLeishIan McKellen, ktorý predstavoval podvodníka Roya Courtnaya. Ďalej sa vo filme môžeme stretnúť so sympatickým hercom Russellom Toveyom, ktorý si zahral postavu starostlivého vnuka Stevena.

Tajomný príbeh sa odohráva v daždivom a chladnom Londýne. Začína sa na internetovej zoznamke, kde si dvaja starí ľudia hľadajú útechu a zaľúbenie v iných. Ako najlepšie zahnať samotu? Predsa stretnutím, ktoré môže byť osudové. Stretnutie sa však začína klamstvom. Na začiatok si prezradia svoje skutočné mená, ktoré v online zoznamke nepoužili. Náš postarší fešák Roy pôsobí veľmi príjemným dojmom a s veľkou snahou sa snaží očariť Betty. Lichôtky a sladké slova opantajú rozum nejednej ženy. Betty si pozve Roya k sebe kvôli zdravotným komplikáciám s kolenom. Je Roy skutočne muž pre ňu? Vyplní prázdne miesto po jej manželovi? A vtedy sa ukáže jeho pravá tvár. Roy sa ju snaží nahovoriť na finančnú investíciu. Prostredníctvom klamstiev a intríg sa snaží dostať k jej majetku. Plány mu však skrížia nečakané situácie a Bettin vnuk Steven, ktorý sa snaží vysvetliť osamelej Betty, že to čo robí nie je dobrý nápad.

Záver tohto filmu sa vyvinie zaujímavou cestou. Nielen Roy je klamár, ale aj naša pôvabná Betty skrýva tajomstvo. Tajomstvá, ktoré zmenia celý príbeh. Film, pri ktorom odhalíme, kto je vlastne klamár a kto sa snaží získať späť svoju pravdu. Hlavné postavy odhalia svoje skutočné mená a úmysel ich stretnutia. Toto stretnutie totiž nebolo náhodné ani z jednej strany.


Warner Bros

Film stvorený pre fanúšikov, ktorí majú v obľube napínavé trilery plné odhaľovania skutočnej pravdy. Film vyšiel v roku 2019 a môžete si ho pozrieť na HBOGO a trailer k filmu si môžete pozrieť nižšie.

Viac o téme: #Good #Helen #Ian #Liar #McKellen #Mirren #Russell #the #thriller #Tovey