YAEL výdáva ďalší chytľavý hit Cartoons & Movies

Mgr. Peter Zajíc, Illuminate Production

Matúš Kolarovský, vystupujúci pod umeleckým menom YAEL, známy najmä z televíznych obrazoviek, kde stvárňuje obľúbenú seriálovú postavu v show Pán Profesor vydáva svoj ďalší hit. Interpret nasadil extrémne produktívne tempo, ktorým má našliapnuté na snubnú kariéru a po úspešnom singli Made of Gold prichádza s novým hitom Cartoons & Movies.

Príbeh za umeleckým menom YAEL je celkom zaujímavý, nakoľko voľba mena zohrala dôležitú úlohu pri hľadaní smerovania v súkromnom živote aj umeleckej tvorbe. Je izraelského pôvodu a v hebrejskom preklade znamená Matúš, teda Boží dar.

Skladba Cartoons & Movies na prvé počutie zaujme svojím chytľavým refrénom, ktorý otvára dvere fantázii a nepochybne bude zdobiť playlist mnohých mladých dievčat, ktorým je pieseň nepriamo adresovaná. Dvadsať ročného interpreta, ktorý v novinke ukazuje uvoľnený vokálny prejav ku skladbe inšpiroval rozlietaný a hektický životný štýl mladého modela, ktorý aktuálne prežíva a v skladbe spieva o túžbe nájsť čas a možnosť plniť sny. S nahrávaním skladby YAELovi pomáhal Matěj Vávra a pod master a mix sa podpísal Luxo.


ILLUMINATE

Videoklip, o ktorý sa postarali šikovní ľudia z Illuminate Production na čele s režisérom Martinom Mikom je zasadený do prirodzeného prostredia mladého speváka, ktoré je tvorené známymi priestormi z vyššie spomínaného televízneho seriálu Pán Profesor. Videoklip je obohatený o zaujímavé vizuálne prvky, ktoré spolu so známymi kulisami výborne dopĺňajú celkovú atmosféru klipu a pekne vystihujú lyrickú stránku skladby.

Všetko nasvedčuje tomu, že meno YAEL a jeho talent nezostane bez povšimnutia a ešte o ňom budeme počuť.

Viac o téme: #Cartoons & Movies #matuskolarovsky #novinka #singel #videokilip #Yael