Deklan predstavuje letný hit, ktorý vás rozveselí aj v týchto lockdownových časoch

Štefan Tóth

„Aj v takých časoch aké sú teraz sa musíme zabaviť nejako rozveseliť a hlavne žiť“ hovorí slovenský rapper a spevák Deklan. „Singel Deň D vznikol v podstate na základe projektu „pracujeme neustále“, kedže aj ja aj manageris DEEJAYSTE sme v  jednom kole a  snažíme sa stále niečo vytvárať“, upresnil spevák.

Každý z nás potrebuje nejaký ten oddych no a tak vznikol nápad urobiť chillový track na takúto tému s názvom „Deň D“, pretože je to spojenie slov, ktoré pozná a využíva každý pri rôznych príležitostiach. „Prvotne sme to chceli urobiť a natočiť ako párty klip v štýle byt, párty, ľudia s úplne inou hudbou, aby to celé vyznelo tak trošku americky, no manageris a produkčný prišiel s  nápadom letného hitu, ktorý poteší a rozveselí tváre ľudí a hodí sa práve do tohto obdobia lockdownu. Mňa zase napadlo urobiť klip z pohodlia domova na štýl už spomenutého lockdownu,“ vysvetlil Deklan.

Nakoniec táto kombinácia hudby a vidoklipu vyšla veľmi dobre a vznikol z toho celkom podarený projekt, ktorý si môžete pozrieť nižšie.


DEKLAN official

Viac o téme: #DEEJAYSTE #Deklan #dend #hit #klip #novinka #singel