Komediálny dokument? – The Legend of Cocaine Island

Rozprávok o zakopanom poklade je neúrekom. Čo by ste však urobili, keby ste sa dozvedeli o plnej truhle zakopaného kokaínu?

Rodney Hyden – hlavný hrdina dokumentu a prezident stavebnej spoločnosti v Gainesville sa dozvedá o veľkom množstve kokaínu zakopanom na ostrove Culebre v karibskom mori. Vydá sa teda do oblasti a spojí sa s dvomi pašerákmi drog, ktorí sú v skutočnosti policajt a informátor v utajení.

Tento trošku bizarný príbeh vychádza zo skutočnosti. Spolu s komediálnymi prvkami vytvára tak zaujímavý príbeh o neklasickej ceste za „zlatom“. Hyden bol natoľko neskúsený, že jeho prvý pokus skončil fiaskom, pretože si zabudol lopatu. Druhýkrát si uvedomil, že pre postaršieho podnikateľa je práca s lopatou dosť náročná.


Netflix

A čo vy? Bol by pre vás takýto cieľ dostatočne zaujímavý, aby ste sa vydali na takúto cestu? O patáliách, ktoré Hyden zažil a o tom, ako to nakoniec skončilo, sa dozviete napríklad na platforme Netflix.

Viac o téme: #Cocaine #Culebre #dokument #Hyden #Island #kokaín #Legend #love #of #poklad #Rodney #skutočná #the #Theo #udalosť