SG Lewis prekvapil novým singlom All We Have v debutovom albume Times

SG Lewis je prezývka pre Samuela Georga Lewisa, ktorý sa okrem nahrávania skladieb venuje aj spevu a písaniu piesní. Pomimo spoluprác s ďalšími rastúcimi interpretmi, Lewis nadobudol chuť preraziť viac ako samostatný autor a my si už teraz môžeme vychutnať jeho albumovú novinku s názvom „All We Have“ v kolaborácii s austrálskou elektro pop skupinou Lastlings.

Začiatky jeho hudobnej kariéry sa datujú do roku 2014, kedy pred samotným remixovaním singlov vystriedal niekoľko skupín. Ovplyvnený najmä interpretmi ako James Blake alebo Bon Iver, Lewis vtedy zahájil svoje hudobné experimenty a zdieľal ich online. Medzitým sa stal kľúčovým DJ-om v Liverpoole a neskôr, v ten istý rok, podpísal zmluvu s PRM Records a nasledovne vydal svoje debutové remixy „Shivers“ and „Yours“. V roku 2017 sa mu naskytla príležitosť spolupracovať so speváčkou Clairo v singli „Better“ a takisto aj v tanečnom duu „Hurting“ s AlunaGeorge.


UMG (v mene spoločnosti EMI)

SG Lewis nie je vo svete techno hudby nováčik. Súčasťou jeho úspechov je aj trojica rozšírených singlov s názvom Dusk, DarkDawn, ktorých klipy sú myšlienkovo prepojené. Singel „All We Have“ sa nesie v jemných tónoch synth-popu a je ideálne vyplnený hlasom speváčky zo skupiny Lastlings. Text naznačuje jedinečnosť prítomnosti a spojenie dvoch ľudí, ktorí akoby stratili spoločný záujem. Singel je súčasťou jeho debutového albumu „Times“ a momentálne je už dostupný na Spotify či Youtube platforme.

Viac o téme: #allwehave #článok #lastlings #novinka #sglewis #times