Odštartovala jedna z najhorúcejších televíznych noviniek „My děti ze stanice ZOO“

Bohuš Mäsiarčik, Top Of Mind

Christiane, Stella, Babs, Axel, Michi a Benno sa stretávajú v berlínskych kluboch, kam chodia na tajné opojné večierky. Sú plní síl a cítia sa neohrozene. Na plné obrátky si užívajú života v tomto „raji“, ktorý sa na prvý pohľad zdá byť plný farieb a vzrušujúcich zážitkov. Postupne sa zbližujú a spoločne hľadajú nové vzrušenia a pôžitky. Ocitajú sa na vrchole eufórie, z ktorej však padajú na hlboké dno.

Hlavnou hrdinkou je Christiane, ktorej život sa rúca po škaredom rozchode rodičov. Z domu uteká priamo do zvodného prostredia berlínskeho podsvetia. Únik pred realitou, život v prítomnosti, začiatky krásnych priateľstiev, móda, hudba, závislosti… Samotný seriál je značne návykový.

Voľne poňatá seriálová adaptácia autobiografického bestselleru a kultového filmu My děti ze stanice ZOO má potenciál zaujať všetky generácie. Seriál spoločnosti Constantin Television vznikol v koprodukcii so spoločnosťou Amazon Germany (v spolupráci so spoločnosťami Wilma Film a Cattleya). Režíroval ho Philipp Kadelbach (SS-GB: Hitler v Británii, Vojnová generácia).


HBO CZSK

„Jedna z najhorúcejších televíznych noviniek.“ (The Hollywood Reporter)
„Rytmus srdca seriálu sa vám dostane pod kožu. Ucítite každý záchvev, každé zrýchlenie tepovej frekvencie.” (Oliver Berben, Constantin Film)

Seriál bol odpremiérovaný 27. februára 2021. Všetkých 8 častí bude na HBO GO k dispozícii naraz.

Viac o téme: #berlindrama #bestseller #drogy #HBOGO #mydetizestanicezoo #novinka #podsvetie #seriál