Nie si sám. Posolstvo Alana Walkera v piesni Fake A Smile je jasné.

Okrem skvelej hudby Alan Walker opäť púta pozornosť s výnimočným klipom, ktorý má svoj vlastný pútavý príbeh. Zapnite skladbu, sledujte video a realita sa okolo vás rozplynie ani nebudete vedieť ako.

Alan Walker je anglicko-nórsky a celosvetovo známy DJ a hudobný producent. Hoci má len 23 rokov, vydal už 4 albumy: Faded Remixes (2014), Different World (2018), Faded (2018) a Live Fast (2019). Jeho prevažná hudobná tvorba je zameraná na house a electro house, ktorá rozhýbe každého. Do širšieho povedomia sa dostal najmä vďaka piesni Faded, ktorú vydal v roku 2015 a získal platinovú certifikáciu v 14 krajinách.


SME (on behalf of MER Recordings)

V skladbe Fake A Smile sa spojil s mladou speváčkou Salem ilese. Aj keď sme v tieto dni „odtrhnutý“ od seba, hudba nás stále bude držať pokope, za čo sám Alan Walker ďakuje: „Pristáli sme, „Walkeri“. Vitajte späť vo svete Walkera. Som veľmi nadšený, že sa s vami konečne môžem podeliť o svoju najnovšiu skladbu po boku super talentovanej Salem ilese. Naša cesta bola možno minulý rok pozastavená, ale všetci ste ukázali, že túto komunitu nemôže zlomiť ani to najhoršie. Ďakujem, že ste tu pre mňa a čo je dôležitejšie jeden pre druhého. Zatiaľ čo čakáme na deň, kedy sa opäť stretneme osobne, dúfam, že táto pieseň vo vás zarezonuje. Nie ste sami.“  Skladbu si môžete vypočuť už teraz nižšie.

Viac o téme: #A #Alan #fake #ilese #novinka #salem #Smile #walker