Hľadanie vlastnej sexuality tínedžerov v seriáli „Generation“

Často sa stretávame s diskrimináciou človeka na základe jeho rasy, veku a pohlavia. Homosexualita a bisexualita nie sú v konzervatívnej spoločnosti tolerované. Seriál Generation sa tieto stereotypy rozhodol zbúrať. Nebojí sa nám ukázať aj inú tvár našej spoločnosti. Opiera sa o aktuálnu tému, ktorá v súčasnosti vzbudzuje veľa pozornosti.

Príbeh poukazuje na skupinu študentov stredných škôl skúmajúcich modernú sexualitu v konzervatívnej spoločnosti, v ktorej sú zakotvené určité názory na vieru, lásku a charakter rodiny. Chester (Justice Smith), Naomi (Chloe East), Olie (Michael Johnston) a ostatní tínedžeri v príbehu prechádzajú svojou vlastnou cestou sebapoznania. Film odhaľuje ich obavy a strach z priznania sa orientácie svojim rodičom a spolužiakom.

Autorkou námetu je 19-ročná Zelda Barnz, ktorá inšpiráciu čerpá z vlastného života, pretože pochádza z rodiny, ktorú tvoria dvaja homosexuáli. Na réžií sa podieľa jej otec Daniel Barnz.


HBO Max

Generation, dramatický televízny seriál z tínedžerského prostredia, si môžete pozrieť od 11. marca 2021 na HBO Max.

Viac o téme: #barnz #chloe #daniel #dráma #east #generation #HBO #johnston #Justice #michael #seriál #sexualita #smith #tínedžer