Sima Martausová predstavila novinku „Podoby“ v deň svojich narodenín

Zuzana Valentová

Pieseň Podoby nie je len o láske k ľuďom, k Bohu a k sebe, ale aj o tom, aby sme sa navzájom prijímali, nesúdili, dopriali si, a vedeli tak vnášať kúsok dobra a lásky aj do našich vlastných životov a sveta okolo nás.

Ako Sima Martausová spieva v refréne: „je to iba láska,“ pretože láska je jednoduchá, čistá a nedá sa oklamať. Vo videoklipe vystupujú tri rôzne páry ľudí, ktorí sa ľúbia čistou láskou, a hoci sa v piesni nespieva len o type lásky medzi mužom a ženou, tanečníci vyjadrili tancom ako majú radi
jeden druhého, ale aj život ako taký.

„Jeden pár tvoria moji priatelia, ktorí sú zároveň profesionálni tanečníci, druhým párom sú ľudia s Downovým syndróm a som šťastná, že aj takýmto spôsobom môžeme zmazávať rozdiely a ukázať, že aj oni sú úplne normálni a krásni. Tretí pár sú ľudia, ktorí sú manželia už veľa rokov a odbivujem, akí sú k sebe nežní a láskaví,“ predstavila speváčka aktérov videoklipu.


Copyright (C) 2021 Simona Martausová

Pieseň je súčasťou albumu Oslobodená, ktorý vyšiel v decembri minulého roku a o mix sa postaral Randy Gnepa. „Nahrávali sme tak, že sme sa s kapelou (Maťko Zajko – gitara, Danko Špiner – klavír, Miško Šelep – kontrabas, Igor Ajdži Sabo – bicie) zišli v štúdiu a pieseň zahrali dá sa povedať „live““, dodáva Sima Martausová.

Viac o téme: #album #novinka #Oslobodená #Podoby #simamartausova #singel