Očarujúca Olivia Cooke v drogovej vojne proti kňazom a mníškam vo filme „Pixie“

Nie vždy je všetko presne tak, ako si naplánujeme. Vo filme Pixie, od režiséra a producenta Barnabyho Thompsona, to na vlastnej koži pocítila aj jeho hlavná hrdinka.

Dej filmu sa odohráva v Írsku, v ktorom Pixie (Olivia Cooke) žije od malička. Ale po smrti jej matky sa rozhodne odísť z tejto krajiny do veľkolepého San Francisca a chytiť život do vlastných rúk. K tomu ale potrebuje finančné prostriedky, ktoré sa rozhodne získať lúpežou. Nanešťastie to nedopadne podľa jej predstáv, auto má plné drog a v kufri mŕtvolu. To však zďaleka nie je jediný problém. Ocitla sa v drogovej vojne proti gangu neľútostivých kňazov a mníšok na čele s Hectorom (Alec Baldwin). Jediným pozitívom je, že v tom nie je sama. Svoje sily spojila s dvoma mladými mužmi Frankom (Ben Hardy) a Harlandom (Daryl McCormack), bez ktorých by jej šance na únik boli omnoho menšie. Tejto trojici neostáva nič iné, iba sa postaviť proti každému, kto im skríži cestu za lepším životom. Bude mať tento príbeh plný nečakaných zvratov šťastný koniec?


Movie Trailers Source

Pixie, britský thriller plný napínavých a úsmevných scén, si môžete pozrieť od 5. marca 2021 na streamovacích platformách.

Viac o téme: #Alec #Baldwin #Ben #Cooke #Daryl #Hardy #McCormack #olivia #Pixie #thriller